fredag den 11. maj 2012

MUSTHAVE for my summer wardrobe!!



Chiffon top//Nå solen rigtig kommer frem på den danske himmel og den rent faktisk begynder at varme, er det skønt at lufte skuldrene. Disse 2 chiffon toppe fra Selected Femme, er så skønne. Stoffets materiale gør dem lette og sommeragtige. Farverne chock orange og bombay yellow er skønne, de komplimentere både vores blege hud i starten of sommeren og vores brune hud i slutningen af sommeren.  – Har allerede købt begge bluser :)

Halskæde//Lange halskæder er stadig et MUST, også denne sommer. Denne fine stofhalskæde fra Day Birger et Mikkelsen er super feminin og kan friske ethvert outfit op.

Short//Denimshort går aldrig af mode. De vinder altid en plads i sommergarderoben hos mig. Disse denimshort fra Current/Elliott, er perfekte til et casual sommer look. Style dem med et par rå læder sandaler, tanktop og en hat – så er du klar til en tur ned af Strøget ’Ren Kate Moss Style’.

Nederdel//Den plisserede nederdel har fået et comeback. Tendensen denne sommer er meget sporty, men feminin. Med denne skønne nederdel fra Jil Sander, kan du skabe dit eget tennis-look uden for banen. Gå efter den korte eller knæ lange for et mere casual look og maxi til night time looket.

Striktrøje//Som vi alle ved, er sommer i Danmark ikke ens betydning med sol og varme. En varm striktrøjer er derfor et must til sommergarderoben. Tag f.eks. denne cremefarvede striktrøje fra Samsøe Samsøe, den er super fed både til deminshort, når du skal holde varmen om aftenen eller mix den sammen med den plisserede nederdel og stofhalskæden for at skabe et romantisk high-end look.


Links:
Jil Sander
Current/Elliott
Day Birger et Mikkelsen
Selected Femme
Samsøe Samsøe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar